Zonder pijn na NEI-therapie

13 nov 2020Emoties, Olietips, Referentie0 Reacties

NO MORE!

Soms ervaar je iets bijzonders en ontmoet je bijzondere mensen. Ook geloof ik in toeval.

Al een hele tijd had ik last van mijn nek en later ook mijn rug. Ook had ik last van hevige nachtmerries over de dood en sliep ik slecht. Ik had het gevoel dat ik een soort van ballast en blokkade had. Ik heb alle therapieën die er zijn gehad en ik heb alle pijnstillers genomen die er maar zijn. De laatste maanden leefde ik op Tramadol en voelde ik me soms net een zombie. Omdat ik altijd positief ben en probeer te zijn liet ik dit niet mijn leven beheersen maar soms kom je op een leerpunt dat je denkt ‘no more’.

Via mijn dochter ontmoette ik Diana. Diana is een hele fijne warme vrouw bij wie je meteen een klik hebt en je op je gemak voelt. Ook is ze vrij nuchter wat ook beter bij mij past. Zij heeft echt een prachtige plek waar ze haar eigen mooie praktijk heeft. Ik heb 1 behandeling gehad van 1,5 uur en er gebeurde iets met me. Ik voelde iets stromen, letterlijk. Ook gaf ze mij nog een bijzonder mooie ervaring waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben verlost van de pijn en de nachtmerries en ik slaap weer goed. Geen pijnstillers meer nodig.

Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring. Ze werkt ook met etherische oliën die je ook kunnen helpen bij klachten.

1. Cedarwood

Deze krachtige olie met een warm en houtachtig aroma werkt gunstig bij luchtwegproblemen, ange en depressie. Het werkt rustgevend, geeft aarding en versterkt gevoelens van warmte en innerlijke kracht. In mijn praktijk zet ik de olie vaak in om mensen meer ontspannen te laten slapen. Vaak hoor ik dan ook terug dat ze beter slapen.

2. Weerstand overwinnen

Breng Motivation aan op het gebied tussen navel en borstbeen. Wil je hem liever aromatisch gebruiken, gebruik hem dan in de diffuser of doe een druppel in je handen en inhaleer diep. Deze blend helpt je met het overwinnen van weerstand. Weerstand die wellicht voortkomt uit een angst voor vooruitgang of groei. Soms voel je dat je iets heel graag wil, maar je zet maar niet de stap om het werkelijkheid te laten worden. Wat zit daarachter? Kun je dat voor jezelf achterhalen? Deze blend helpt je door de weerstand heen te gaan en die stap te zetten.

 

Advies op maat?

Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Vraag een gratis telefonische mini consult met mij aan via onderstaande knop.