Nei-therapie

Let’s heal you together!

…. tenminste dat is het doel. Of mensen echt van hun klachten afraken dat kan ik niet van te voren zeggen. Jouw onderbewustzijn bepaalt wat kan en wat niet kan. Dat klinkt misschien vreemd. Ik krijg regelmatig vaak de vraag:  “Wat doe jij nu precies Diana?” Nou ik ben gediplomeerd NEI-coach. Heb je even, dan leg ik graag aan je uit wat ik precies doe.

NEI is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie en is een combinatie van Oosterse en Westerse helende methoden. NEI is ontwikkeld door arts Roy Martina en is gebaseerd op onder meer neurowetenschappen, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), toegepaste psychologie, acupunctuur en kinesiologie.

NEI heeft als doel om (onbewust) onverwerkte blokkades, opgeslagen in ons onderbewustzijn en zorgend voor stagnatie in groeiprocessen, op te sporen en te integreren teneinde de ontstane disbalans tussen ratio en emotie op te heffen.
Moeilijke woorden maar het betekent dat onverwerkte emoties die ons handelen, denken en voelen op celniveau beïnvloeden en door gebeurtenissen in het hier en nu worden getriggerd worden wakker geschud waardoor klachten op fysiek of mentaal vlak ontstaan (denk aan angsten, allergieën, ziekten, pijn, depressie, gedragsveranderingen, etc.).

Met NEI wordt als het ware de angel uit de onderliggende emotionele blokkade getrokken waardoor een proces van heling in gang wordt gezet en klachten verdwijnen. Vaak betreft het onbewuste, onverwerkte emoties die hun basis hebben in bijvoorbeeld de kindertijd maar die door ratio aan de kant zijn gezet. Met NEI kunnen oude patronen doorbroken worden die niet langer een functie hebben. Ook kunnen sabotagemechanismen worden opgespoord die zorgen voor stagnatie en kunnen schadelijke effecten van stralingen (van onder andere computers), vaccinaties, voedingsmiddelen, etc. worden getraceerd.

NEI is een snelle en effectieve manier om snel tot de kern van een probleem te komen, ongeacht of dat fysiek of mentaal van aard is. Er wordt gekeken naar de oorzaken achter de klacht en is niet enkel gericht op symptoombestrijding. Het is een methode die zeer geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen en waarmee binnen één tot enkele sessies indrukwekkende resultaten kunnen worden bereikt. Een voordeel van NEI is dat er niet eindeloos over problemen gepraat hoeft te worden en dat emoties niet hoeven worden herbeleefd om tot een goed resultaat te komen.
NEI zorgt voor vermindering of herstel van lichamelijke klachten, een betere mentale sterkte, inzicht in oude patronen, belemmerende overtuigingen en (overgenomen) emoties. Het leert je jezelf beter kennen en bewuster met jezelf en je leven om te gaan. Kortom, NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier aan te pakken en op te lossen.

Waarmee kan ik je helpen?

Tijdens een sessie wordt eerst de hulpvraag besproken. Daarna worden met behulp van een biotensor contact gemaakt met iemands onderbewustzijn waar ervaringen uit het verleden liggen opgeslagen op celniveau.
Mensen reageren zowel bewust als onbewust op prikkels uit onze omgeving. Het interpreteren van zintuiglijke prikkels bepaalt ons gedrag en vormt onbewuste patronen. Door contact te maken met het onderbewustzijn en de emotionele blokkades die daar liggen opgeslagen op te sporen, kunnen onbewuste zaken in het bewustzijn komen en worden besproken, en op die manier worden geheeld. Bij een gevoel van ‘vastlopen’ zonder duidelijk(e) onderliggend thema of hulpvraag, wordt gemeten naar wat er het meest nodig is voor iemand om weer in balans te komen. Vervolgens vindt er integratie plaats door de linker en rechter hersenhelft weer op elkaar af te stemmen, zodat een emotie begrepen en verwerkt kan worden. Hierdoor ontstaat bewustzijn en inzicht en wordt ruimte gecreëerd om verder te groeien. Elke meting is maatwerk en afgestemd op de persoonlijke behoeften van een cliënt en dat wat gezien mag worden. Ik als NEI-coach gebruik een biosensor voor mijn metingen.

NEI-therapie is zeer geschikt voor het behandelen van fysieke klachten als hoofdpijn, rugpijn, eczeem, allergieën en mentale problemen als angsten, niet voor jezelf durven opkomen, besluiteloosheid, boosheid, irritatie, faalangst, etc. NEI werkt ook ondersteunend bij thema’s als stoppen met roken, suikerverslavingen en bij fobieën.

Ook op afstand is behandelen mogelijk!

NEI kan op afstand worden gegeven. Er wordt in dat geval energetisch afgestemd met behulp van de biotensor. Ook dit is uiterst effectief. Tijdens een NEI behandeling maak ik, als aromatherapeut, regelmatig gebruik van de kracht van etherische oliën of REIKI of andere vormen van healing.

NEI therapie bij honden

Ik houd van honden! Mijn hele leven zijn er al honden bij me.
Honden voelen haarfijn aan hoe hun baasje zich voelt. Als het baasje ziek is kunnen honden ook klachten ontwikkelen zoals uitslag of galbulten. Maar ook van de moederhond, of uit het nest, of van een hond waarmee ze samenleven in het huis kunnen ze emoties overnemen, traumatische ervaringen opgedaan hebben, klachten hebben van de vaccinatie, allergieën etc. etc.
Als de dierenarts geen oorzaak kan vinden voor bepaalde klachten overweeg dan een NEI-sessie voor jouw trouwe viervoeter.
In combinatie met etherisch oliën, speciaal ontwikkeld voor dieren, is veel mogelijk.

 

Tarieven

_____

Behandeling vinden plaats in mijn praktijk in Veldhoven; Kapelstraat Noord 76. Afstandsbehandelingen zijn ook mogelijk. We hebben dan contact via de telefoon (FaceTime) of een andere manier.)

Kosten per behandeling:
(tijdsduur maximaal een uur

? Behandeling in mijn praktijk €55,00
? Afstandsbehandeling €55,00
?
Jongeren tot 23 jaar €35,00
? NEI-meting bij dieren; prijs in overleg

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aanvullende supplementen. Je ontvangt via de mail een kort verslag van de behandeling.

Na elke coachsessie meet ik uit welke etherische olie van Young Living je versterkt. Je ontvangt daar een gratis proeflesje van mee naar huis om de werking te ervaren.