So nice to meet you!

Dit ben ik

Ik ben Diana, moeder van twee gezellige puberzonen en getrouwd met Michaël. Ik sport graag en maak mijn hoofd leeg als ik in de bossen wandel met onze Rodesian Ridgeback Nani of als ik een yoga-les volg. Maar ik word ook blij van een middagje koffiedrinken met mijn vriendinnen en een bezoekje aan mijn ouders.

Voorheen werkte ik als zelfstandige in mijn eigen bedrijf. Ik organiseerde business-events. Ik was trots op mijn bedrijf maar ik miste het 1-op-1 contact met mensen. Ik wilde graag mensen helpen en wist, als hooggevoelig persoon, vaak wat ze nodig hadden.
En zo ben ik uiteindelijk, na een aantal opleidingen en cursussen, als NEI-coach mijn eigen praktijk Blooming Spirits gestart. Als NEI-coach vind ik het heel interessant om me te verdiepen in de werking en kracht van etherische oliën. Ik verdiep me momenteel in de orthomoleculaire suppletie, beoefen REIKI en andere vormen van healing. Ik ben best een bezig bijtje en blijf mezelf graag ontwikkelen. 

 

Praktijk Blooming Spirits

_____

Toen we in 2018 na maanden verbouwen eindelijk in ons huidige huis, een Rijksmomument uit 1750, gingen wonen was al vrij snel duidelijk dat het tuinhuis mijn praktijk zou worden. In deze ruimte sneed de vorige bewoner hele mooie Mariabeelden uit hout en de energie in die ruimte voelde heel erg fijn. En nog steeds want dat hoor ik regelmatig terug van mensen die mijn praktijk bezoeken.


Op deze website lees je meer over mij als NEI-coach. Ik schrijf blogs over mijn ervaringen en actuele zaken die mij bezig houden.

Graag tot ziens in mijn praktijk.

Lieve groet,
Diana Smeeman – van Delft