NEI & Vitamines

“Ik wil het maximale uit mijn gezondheid halen.” Jij ook?

Welke vitamines ondersteunen JOU?

Het aanbod van supplementen is tegenwoordig enorm. Daarom is het van belang om uit te vinden waar jouw gezondheid baat bij heeft.
Hierbij staat te allen tijde het belang van een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding voorop.
Voedingssupplementen dienen als aanvulling, niet als vervanging.

Voedingssupplementen hebben vanwege veranderingen in bodemvruchtbaarheid en de toenemende bodemverarming toegevoegde waarde binnen het leven. Althans, een leven waarbij een gezonde leefstijl in combinatie met een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon hoog in het vaandel staan.
Gezondheid is immers ons grootste goed!

Aan welke voedingsstoffen jij precies behoefte hebt kan ik uitmeten met mijn NEI-methode. Die behoefte is verschillend van persoon tot persoon en heeft ook te maken met eventuele ongemakken die je ervaart.

Ik meet, ik bestel en zorg dat de supplementen bij je thuis bezorgd worden.

 

Bestel vitamines met korting na een meting bij Blooming Spirits!

Supplementen zijn in de supermarkt, drogist en op internet te vinden.
Allemaal met hun toegestane gezondheidsclaims en reclamemateriaal over de werking van dat supplement.
Maar als jij voor het schap staat, welke moet jij dan kiezen en hoe bepaal je aan de hand van  het etiket wat een goed supplement is?
En wat voor jou een top supplement is kan voor een ander juist helemaal niet o.k. zijn.
Ik heb me in orthomoleculaire suppletie verdiept en kan je helpen een supplement te kiezen wat voor jou een toegevoegde waarde heeft.

En dat doe ik op afstand als losse sessie of als onderdeel van een NEI-coach programma.
Alle metingen zijn persoonlijk en op maat. De prijzen zijn exclusief de uitgemeten middelen (vitaminen en mineralen of andere suppletie) en inclusief de bestelling en bezorgkosten. Je ontvangt eenmalig 20% korting op de vitamines na een meting door Blooming Spirits.

Online NEI-meting basisvitaminen:  EUR 45,00.
Wat is voor jou op dit moment belangrijk? Waar heeft je lichaam behoefte aan? Ik raad aan om deze meting 1x per jaar te laten uitvoeren. De prijs is inclusief een telefonische afspraak van 15 minuten. De supplementen worden gratis bij je thuis bezorgd.

Online NEI-meting suppletie op basis van jouw klacht: EUR 60,00
Bij deze meting worden de basis supplementen doorgemeten en daarbij wordt ook gekeken wat er ondersteunend nog meer nodig is. Denk aan klachten zoals Parkinson, migraine, burn-out, slapeloosheid, spierpijn, depressie, examenstress enzovoorts. De prijs is inclusief een telefonische afspraak van 15 minuten. De supplementen worden gratis thuis bezorgd.

 

 

Niets is onmogelijk!

_____

De eerste keer geslaagd voor mijn rij-examen en mijn zenuwen de baas met de hulp van Diana! Vrouw, 18 jaar.

Ik slaap weer lekker in door het innemen van supplementen en daardoor heb ik geen slaapmedicatie meer nodig. Vrouw, 48 jaar.

Ik zag zo op tegen mijn vakantie in Oostenrijk omdat ik last had van pijnen in mijn voet. Met de uitgemeten supplementen heb ik zonder pijn kunnen wandelen. Vrouw, 55 jaar.

Bordje Praktijk