Recensie NEI & Artrose

21 mrt 2021Olietips, Referentie

Diagnose huisarts: ARTROSE in de handen……

Best vervelend en vooral pijnlijk.
Je gebruikt je handen namenlijk zowat overal bij.
En dan moet je ineens vragen of iemand het dopje open wil draaien, hulp wil bieden bij het inschenken van een drankje omdat je de fles niet kan vastpakken. Boodschappen kan opruimen (die ik in 3x zoveel tijd dan normaliter toch gedaan heb met brase om)!
Maar wat ik het ergste vond is dat ik niet meer kon masseren en mijn klanten niet meer die ontspanning kon bieden waar zij zo van genoten. Daar zat ik dan thuis……. Toch wilde ik me niet neerleggen bij deze belemmering en ben ik op zoek gegaan naar alternatieve geneeswijzen.

Die heb ik gevonden bij Diana Smeeman van Blooming Spirits. Ondanks dat ik zelf Reiki kan geven was dit een nieuwe ervaring voor mij. Met zoveel energie had ik nog nooit gewerkt en nooit ontvangen ook! Diana is een rustige warme vrouw en ze “voelde mij meteen aan”. Het opheffen van een blokkade in mijn energiebanen heeft geresulteerd dat ik na de tweede behandeling zo’n enorme energieboost heb gekregen dat ik nu weer zelf in mijn eigen massagepraktijk aan de slag kan. De pijn in mijn handen is zo goed als verdwenen.

Lieve Diana, dank je wel!!!!

Pijntrio

Deze combinatie van deze prachtige sterke oliën zorgt bij veel mensen voor vermindering van pijn. Je vult een 10ml rollerflesje met 10 druppels van elk van deze oliën en vult het af met een draagolie zoals bijvoorbeeld V6 olie van Young Living of amandelolie.

Deep Relief 

De Deep Relief Roll-on werkt bij zoveel pijnklachten dat hij door iedereen in ons gezin gebruikt wordt. Mijn man heeft er eentje in zijn werktas zodat hij hem direct bij hoofdpijn, pijn in nek of schouders of andere pijnklachten kan inzetten.  En ik gebruik hem ook als ik spierpijn heb na het sporten.

 

Advies op maat?

Heb je nog vragen of wil je graag advies over NEI in combinatie met jouw klachten. Ik sta je telefonisch graag te woord.