Afvallen met NEI

Wil jij gewicht verliezen en sta je daar 100% achter?

Ik help jou!

Wil je jezelf fit voelen, meer energie hebben, lekker in je vel zitten? Als je ECHT wilt afvallen, zonder een dieet, dan is NEI misschien wel een oplossing voor jou! Ik sta 100% achter de NEI-methode en ben super enthousiast om jou te helpen gewicht te verliezen op een natuurlijke gezonde manier.

NEI is bij veel cliënten van Blooming Spirits effectief gebleken. Met behulp van NEI therapie kom je snel tot de kern en de reden voor je overgewicht. Dat kunnen belemmerende overtuigingen zijn, saboterende delen, onverwerkte emoties, allergieën, je mindset, te weinig eten, meer beweging.. Samen krijgen we die kern op een relatief snelle en plezierige manier helder met de daarvoor ontwikkelde testmethodes. Op naar een gezond en natuurlijk gewicht, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Gewoon omdat je het waard bent!

Er zijn vaak meerdere NEI-sessies nodig om tot een gezond natuurlijk gewicht te komen. In dit traject begeleid ik je gedurende een periode van 5 maanden met NEI-coaching.

Het traject omvat:

– 1 NEI-sessie op locatie bij Blooming Spirits waarin we op zoek gaan naar de kernoorzaak van jouw overgewicht. Duur max 60 minuten.
– 1 NEI-sessie (na 8 ) voor extra verdieping en resultaat. Denk aan voeding, sport, orthomoleculaire suppletie. Duur max 60 minuten.
– 1 NEI-sessie op locatie bij Blooming Spirits (na 8 weken) waarin samen overleggen en uitmeten waar jouw mind en lichaam verder nog behoefte aan heeft. Duur max 60 minuten.

Tarief: EUR 295,00 incl BTW

Kennismaking

Wil je liever eerst ervaren wat een coachsessie met je doet, dan is er tijdelijk de mogelijkheid om een enkele
NEI-coach sessie te boeken. Dat betekent:
– 1 NEI sessie op locatie bij Blooming Spirits waarin we op zoek gaan naar de kern van jouw overwicht, inclusief uitmeten orthomoleculaire suppletie. Duur max 90 minuten.

Tarief: EUR 95,00 incl BTW

Niets is onmogelijk!

_____

-2.6 kilo in 20 dagen, BAM!  Vrouw, 44 jaar

Ongelooflijk, 8 kilo afgevallen in 2 maanden. Ik heb geen behoefte meer aan snoepen, de drang is helemaal weg. Wil nog wel graag een nieuwe sessie om nog eens te kijken naar toetjes na het eten want dat lukt me nog niet helemaal om die te laten staan.  Man, 51 jaar.

Dankzij de liefdevolle behandeling van Diana in een hele relaxte fijne warme ruimte, ben ik zonder pijn of moeite maar liefst 9 kilo afgevallen. En dit alles op een natuurlijke gezonde manier. We hebben gewerkt aan mijn lage zelfbeeld. Zo blij dat ik bij haar ben geweest, echt een topper. Vrouw, 45 jaar

Bordje Praktijk