Nog veel meer fijns!

Young Living heeft als wereldleider op het gebied van essential oils een enorm groot assortiment oliën en blends, maar ook heel veel fijne andere producten. Allemaal natuurlijke producten zonder schadelijke stoffen. Zo doe ik zelf mijn ‘drogisterijboodschappen’ ook bij Young Living. En deze worden dan ook nog thuis bezorgd. Superhandig!

Denk aan shampoo/conditioner, tandpasta zonder fluoride, mondwater, supplementen, dagcrème, zeep, babylotion, wasmiddel, afwasmiddel, douchegel, bodylotion, massageolie, minerale make-up etc.

Alle producten van Young Living zijn ook los te bestellen, zodat je stap voor stap je huis kunt voorzien van gezondere alternatieven. Kijk eens kritisch naar de producten die jij in huis hebt. Grote kans dat Young Living een heel fijne, gezondere optie voor je heeft daarvoor. Wil je ook graag starten met het stap voor stap elimineren van producten met schadelijke stoffen die in jouw huis nog in de kastjes staan? Ik help je graag! 

Thieves collectie

Veel reguliere schoonmaak- en wasmiddelen zitten vol chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor je. Dus je maakt er iets mee schoon, maar vervolgens is het nog niet ‘schoon’, omdat er schadelijke stoffen in het middel zitten. Niet zo handig dus…

Wij gebruiken thuis alleen nog maar de Thieves producten. Echt top! En helemaal zonder schadelijke troep. Je kunt de Thieves middelen dus zonder zorgen overal in huis gebruiken. Ze zijn super geconcentreerd. Met een half dopje Thieves Household Cleaner maak je bijvoorbeeld al een flinke fles allesreiniger. Dus het gaat lekker lang mee!

Alle Thieves producten zijn los verkrijgbaar, maar ook in een Premium Starter Kit. Met die kit kun je meteen flinke stappen maken in het elimineren van gifstoffen in je huis.

De Thieves Starter Kit kost € 171,52 incl. btw en excl. verzendkosten. Een super start naar een gezond thuis!

NingXia Red

NingXia Red is een heerlijke drank gemaakt met NingXia Wolfberry-puree, superfood vruchtensappen en pure essentiële oliën. Het zit tjokvol gezonde voedingsstoffen die je gehele lichaam ondersteunen. Je kunt het puur drinken, maar ook met wat bruiswater bijvoorbeeld. Doe er een drupje Lemon olie bij en je hebt een heerlijke alcoholvrije cocktail. Of gebruik het in een saladedressing, bij je ontbijtgranen of in een smoothie. En ingevroren verandert de NingXia Red in een superlekker ijsje. Gezond én lekker kan dus heel goed samen!

 • Ondersteunt je energielevel. Yes!
 • Ondersteunt je algehele welzijn.
 • Ondersteunt een gezonde celfunctie/celdeling.
 • Is een krachtige antioxidant en beschermt dus tegen oxidatieve stress.
 • Tevens een krachtige ondersteuning voor je ogen en je oogfunctie.

NingXia Red is verkrijgbaar in flessen en in portiezakjes. Naast NingXia Red is er ook NingXia Zyng, NingXia Nitro en zakken gedroogde NingXia wolfberries. Je kunt alles afzonderlijk van elkaar kopen of een NingXia Permium Startert Kit nemen. Dan ben je voordeliger uit en heb je meteen al het goede spul in huis.

Savvy Minerals

Niet alleen in je verzorgingsproducten kunnen allerlei schadelijke ingrediënten zitten, ook reguliere make-up is echt niet altijd even gezond voor je. Het zit vaak boordevol dubieuze stoffen die via je huid je lichaam in komen. 
Young Living heeft een prachtige lijn minerale make-up die 100% natuurlijk is. Daarmee is de keuze naar een gezonde variant makkelijk gemaakt!

 • Geen bismut
 • Geen synthetische geurstoffen
 • Geen synthetiche kleurstoffen
 • Geen parabenen
 • Geen talk
 • Geen nano-deeltjes
 • Geen ftlaten
 • Geen petrochemische oliën
 • Niet getest op dieren
 • Mineralen afkomstig uit eerlijke mijnen

Deze make-up is puur natuur en volledig vrij van schadelijke stoffen! Wil jij ook graag overstappen op gezonde make-up?