Aromatherapie

De kracht van etherische oliën

Mijn verhaal…

In 2018 voelde ik mezelf uitgeput. Ik had zowel zakelijk als privé te veel hooi op mijn vork genomen. Omdat ik een aantal jaren daarvoor last gehad had van angst en paniekaanvallen en ik dat niet opnieuw wilde meemaken was het tijd voor een drastische ommekeer.

Ik was al begonnen met gezonder eten, gezonde sapjes en het mezelf verdiepen in meuk-vrije producten. De lavendel die we altijd van onze vakantie uit Frankrijk meenamen, nadat we hem zelf hadden geoogst, was mijn favoriet. De geur van lavendel deed me denken aan onze heerlijke vakanties en alleen dat al zorgde ervoor dat ik mezelf beter voelde.

Ik had een oliebrandertje waarin ik oliën van andere merken gebruikte. Ik kende Young Living nog niet. Via de Facebookpagina van een kennis met burn-out-klachten las ik over de oliën van Young Living.?Ik kocht een startpakket met een diffuser en ik was fan. De heerlijke pure geuren van deze oliën, het feit je er geen hoofdpijn van krijgt als je ze constant ruikt, het feit dat ik me beter voelde en nu, na 2 jaar, bijna geen paracetamol of andere medicijnen nodig heb omdat ik overal wel een olie-oplossing voor heb, maakt dat ik nooit meer zonder wil. En niet alleen ik, ook mijn gezin gebruikt de oliën regelmatig.

Ik deel graag mijn ervaring met je en misschien ben je geïnteresseerd? Misschien ook niet. Ik gun iedereen deze ervaring en pure en gezonde producten en ik weet zeker dat je er hoe dan ook geen spijt van zult krijgen.  

 

 

Aromatherapie

Tijdens de NEI-sessies gebruik ik de etherische oliën van Young Living als aanvulling op de therapie. Je geven je net dat beetje extra ondersteuning dat je lichamelijk of geestelijk kunt gebruiken. 

Tijdens een energetische scan meet ik welke oliën jou zouden kunnen helpen om beter te slapen, van die vervelende rugklachten af te komen, acné te verminderen enz.

De starterskit, met daarin 12 flesjes van de meest verkochte oliën, is wat mij betreft een must-have! De oliën die erin zitten zijn multi inzetbaar en doet veel goed bij mens en dier. En dat gun ik jou ook! Iedere gezonde keuze is weer een stap in de goede richting.

 

Premium Starter Kit

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je ook van die kleine krachtpatsers uit de natuur in huis halen? Daar ben ik heel blij om. En jij straks ook!

Je kunt het beste kiezen voor een Premium Starter Kit. Dan heb je meteen de 12 meestgebruikte oliën bij elkaar plus zo’n superfijne diffuser. Je kunt kiezen uit diverse diffusers.

Dit krijg je als je een Premium Starter Kit bestelt:

  • Een Dewdrop, Aria of Desert Mist diffuser.
  • Maar liefst 12 oliën van topkwaliteit.
  • Levenslang 24% korting op alle producten.
  • Een welkomstpakket van mij incl. handig boekje met tips, diffusercombinaties en olierecepten.
  • Toegang tot de online community waar je heel veel informatie kunt vinden en je vragen kunt stellen.
  • Mijn support. Bij vragen sta ik voor je klaar.

Heb je eerst nog wat vragen?

Invisible (nietverwijderen)

Hoe werkt het bestellen?

Je kunt eenvoudig bestellen en betalen via de webshop. Wanneer je dat gedaan hebt, wordt er een account voor je aangemaakt bij Young Living en wordt de bestelling geplaatst. Dan komt jouw starterkit rechtstreeks vanuit Young Living naar je toe. Lekker snel!

Hoe snel heb ik mijn bestelling binnen?

Wanneer je je bestelling geplaatst hebt, heb je hem doorgaans met één of twee werkdagen in huis. Young Living heeft tegenwoordig namelijk een distrubutiecentrum in Nederland.

Hoe weet ik welke olie ik waarvoor kan gebruiken?

Er zijn diverse manieren om jezelf te informeren over de oliën. Sowieso blijft degene via wie jij jouw aankoop doet jouw ‘sponsor’, zodat je altijd iemand hebt bij wie je terecht kunt met je vragen.
Wanneer je via mij een account aanmaakt bij Young Living en een aankoop doet, krijg je toegang tot de online community. Die staat bol van de informatie en je kunt er ook je vragen stellen.
Tevens zijn er zijn diverse prachtige boeken verkrijgbaar met uitleg en toepassingsvoorbeelden.
En…… Google is your best friend!

Invisible (nietverwijderen)

Kan ik de producten van Young Living ook in een winkel kopen?

De producten van Young Living worden alleen via onafhankelijke distributeurs verkocht. Young Living heeft hier o.a. voor gekozen, omdat er goede uitleg en begeleiding nodig is bij het gebruik van de oliën. Nadat je een kit gekocht hebt, blijft degene via wie jij je oliën gekocht hebt je ‘sponsor’ en je kunt dus altijd met je vragen bij die persoon terecht.
Het kan wel zo zijn dat een distributeur een winkel of salon bezit en de oliën daar ook heeft staan in een display.
Daarnaast zijn er een aantal officiële Young Living winkels verspreid over de wereld. Die zijn veelal te vinden bij of in de hoofdkantoren of in de buurt van één van hun boerderijen.
Je kunt daar als je lid ben van Young Living met jouw lidmaatschapsnummer ook producten aanschaffen vanuit de winkel.

Wat als ik niet tevreden ben of iets terug wil sturen?

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar stel dat je niet tevreden bent, dan heeft Young Living een heel goede return policy.
Zie hier

– Any unopened product within 30 days after shipment for a full refund in the same method of payment of the purchase price and applicable sales tax (less shipping charges).
– Any opened product within 30 days after shipment for a credit on your Young Living account of the purchase price and applicable sales tax (less shipping charges).
– Any opened or unopened product up to 90 days after shipment for a credit on your Young Living account of the purchase price and applicable sales tax (less shipping charges and a 10% handling fee). The credit applied for opened product will be based on the percentage of the product returned. For example if you return 50% of a product, then a credit of 50% (less shipping charges and a 10% handling fee) will be applied to your Young Living account.

Ik heb geen creditcard of PayPal. Wat nu?

Geen probleem! Je kunt in mijn webshop gewoon met iDeal betalen.